Om os

OMTANKE, VIDEN OG TILLID

CR El & Teknik udfører alle former for elinstallationsopgaver til erhvervs-, institutions- og industrikunder. Vi fokuserer altid på at levere den ideelle løsning for hver enkelt kunde.

 

Vi ved, hvad vi har med at gøre, og inden vi går i gang med en opgave, sætter vi os altid i kundens sted for at sikre, at vi sammen finder frem til den mest optimale løsning.

 

Vores tre nøglebegreber – omtanke, viden og tillid – er i fokus ved hver eneste kunde. Det er en selvfølge, at du som kunde skal kunne stole 100 procent på os uanset opgavens karakter.

 

Rådgiver i alle aspekter af el-installationsopgaver

CR El & Teknik udfører ikke blot professionelle løsninger i den højeste tekniske og håndværksmæssige kvalitet.

 

Vi er også kundens rådgiver og samarbejdspartner, når det gælder de økonomiske, sikkerhedsmæssige og miljømæssige aspekter i forbindelse med el-installationsopgaver.

 

Derudover afhjælper vi akutte problemer med det samme.


 

Fast montør, der kender dine installationer

Vi lægger stor vægt på, at du som kunde i videst muligt omfang har en fast tilknyttet montør, som kender dig og alle forhold omkring din virksomheds installationer – og at denne montør er særdeles kvalificeret gennem mange års erfaring og løbende videreuddannelse.

 

Altid en specialist, der kan hjælpe dig

Med vores 80 medarbejdere har du som kunde en meget høj sikkerhed for, at vi altid har en specialist, der kan hjælpe dig med opgaver, som kræver særlig viden.

 

CR El & Teknik A/S blev etableret i 1943, og siden da har virksomheden udviklet sig til et alsidigt el-installationsfirma, som i dag først og fremmest udfører opgaver inden for:

 

  • El-installation
  • Lysanlæg
  • Proces- og maskinteknik
  • Storkøkkenservice
  • Audio & kommunikation
  • Tele & data
  • Miljø & teknik

Til forside
Print
Sitemap
CR EL & Teknik A/S // Telegrafvej 8-10 // 2750 Ballerup // Tlf.: 44 97 27 80 // Fax: 44 97 27 76 // E-mail: el@cr-elteknik.dk